Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook

Het laatste nieuws

Opgeleverd

Begin juli hebben wij appartementencomplex De Kolonel opgeleverd aan onze opdrachtgever Delta Lloyd – Vesteda. De 37 appartementen zijn inmiddels allemaal verhuurd.
Bekijk meer foto’s van dit bijzondere complex op onze projectpagina.

Volgjewoning.nl

Bouwbedrijf van Ree lanceert Volgjewoning.nl voor uw nieuwbouwwoning.

Volgjewoning.nl stelt ons in staat om doormiddel van een uniform en overzichtelijk platform met onze klanten en opdrachtgevers te communiceren. Onze kopers zien alle communicatie en documenten gebundeld in één systeem en hebben alle ins-en-outs van hun woning inzichtelijk. Tevens kunnen zij het bouwproces en vernieuwingen aan hun woning volgen.

In eerste instantie gebruiken we Volgjewoning.nl voor ons project De Verbinding in Ede.

Eerste rijwoningen plan Munnikebeek opgeleverd!

Op donderdag 17 november zijn de eerste rijwoningen in plan Munnikebeek opgeleverd. De eerste sleutel werd overhandigd door Wethouder Vreugdenhil. Inmiddels zijn alle woningen uit de eerste fase verkocht, en zijn in fase 2 nog maar 2 woningen beschikbaar. De bouw van de woningen uit fase 2 start nog deze maand. Meer informatie over beschikbaarheid en de woningen vindt u op www.munnikebeek-ederveen.nl.

Nieuw icoon op het kazerneterrein in Ede

Bouwbedrijf van Ree en MIX architectuur winnen prijsvraag voor 28 luxe appartementen in het bospark.

Het plan genaamd “De Verbinding” is een markant ensemble van twee appartementengebouwen met een geïntegreerde parkeergarage. De gebouwen worden getypeerd door fraai afgeronde vormen en vloeiende lijnen, waar het park langs en tussen beide gebouwen door stroomt. De 28 appartementen variëren in grootte tussen de 125 en 200 m2 en zorgen door de hoeveelheid glas en grote terrassen voor een  optimale natuurbeleving. Het plan zal de komende maanden verder uitgewerkt worden, de verwachte start verkoop zal begin 2017 zijn. Wilt u op de hoogte gehouden worden van dit project dan kunt u zich nu al aanmelden als geïnteresseerde door een e-mail te sturen naar info@bouwbedrijfvanree.nl o.v.v. plan De Verbinding.

Contract ondertekend Nwb. 37 appartementen

Op Maurits noord op de voormalige kazerneterreinen te Ede gaat bouwbedrijf van Ree 37 appartementen bouwen. Van Ree is vorig jaar geselecteerd voor het maken van een plan voor dit bouwveld op de kazerneterreinen. De locatie is mooi gelegen in de oksel van de Kazernelaan en de Berkenlaan, vlakbij de monumentale gebouwen van Maurits noord. Op woensdag 6 juli presenteerde Van Ree hun plan voor deze locatie en werd de koopovereenkomst getekend.

Het plan bestaat uit 37 appartementen die door Van Ree worden gebouwd in opdracht van belegger Delta Lloyd. Deze gaat de appartementen verhuren. Waarschijnlijk liggen de huurprijzen tussen de € 850 en € 1.100 voor de appartementen die variëren in oppervlakte tussen de 85 en 170 m².  De woningen zijn ontworpen door MIX Architectuur uit Ede. Onder het luxe uitgevoerde complex komen parkeerplaatsen voor de huurders, buiten het complex worden enkele plaatsen aangelegd voor bezoekers.

Parkachtige locatie

De omgeving is prachtig, vindt ook wethouder Johan Weijland: “De locatie kent een natuurlijk hoogteverschil, het ontwerp van het gebouw houdt daar op een speelse manier rekening mee. Het hoogteverschil glooit straks rond het gebouw. Hierdoor ontstaat er een markante maar ingetogen markering van de zuidelijke entree van Maurits noord.” Van het gebied rond het gebouw wordt straks een parkachtig gebied gemaakt.

Snelle start bouw

De bouw van de appartementen gaat snel starten. De vergunning wordt nog vòòr de zomervakantie aangevraagd zodat dit najaar begonnen kan worden met het realiseren van dit appartementencomplex. Naar verwachting kunnen de huurders in het najaar van 2017 de appartementen betrekken.

Duurzaamheid

In de selectie van partijen voor de woningbouw op Maurits noord speelde duurzaamheid een belangrijke rol. Het complex wordt duurzamer dan een gemiddeld nieuwbouwcomplex. Huurders gaan dit vooral merken in de energielasten. Voor een groot deel wordt de duurzaamheidsprestatie gerealiseerd door zonnepanelen die zijn mee-ontworpen in het gebouw.

Nieuw tennispark Ederveen

Onderdeel van nieuwbouwplan Munnikebeek Ederveen is de verplaatsing van het tennispark. Voor tennisvereniging Ederveen realiseren wij een nieuw tennispark achter de voetbalvelden a.h. Schras in Ederveen. De werkzaamheden zullen nog in het 1e kwartaal van 2016 starten.

Gewonnen tender Nwb. appartementen Kazerneterrein te Ede

Samen met MIX architectuur hebben wij op het Kazerneterrein in Ede een tender gewonnen voor de ontwikkeling en realisatie van ca. 32 appartementen. Grenzend aan monumentale kazernegebouwen heeft MIX een gebouw ontworpen dat zich op eigentijdse wijze voegt in zijn omgeving. Een gebouw met een geometrische opzet, eenduidige bakstenen gevels en een stoere speelse kap. In het gebouw is ruimte voor ca. 32 appartementen van 60 tot 200 m2. Een groot deel van de benodigde parkeerplaatsen bevindt zich onder het gebouw. De komende maanden wordt het gebouw verder ontwikkeld en uitgewerkt.
Wilt u op de hoogte gehouden worden van de verdere ontwikkeling en start verkoop dan kunt u een e-mail sturen naar info@bouwbedrijfvanree.nl o.v.v.
Nieuwbouw appartementen kazerneterrein. Dan houden wij u op de hoogte!.

Meer bouwen met minder vergunning

Vanaf 1 november 2014 is de regelgeving voor vergunningsvrij bouwen aangepast. Hierdoor kunt u nu bijvoorbeeld 4 meter vergunningvrij aan de achterkant van uw woning aanbouwen i.p.v. 2,5 meter. Lees alles over de gewijzigde regelgeving op: http://www.omgevingsweb.nl/nieuwsomgevingsweb/templates/template.aspx?articleid=5397&zoneid=3

Of neem voor verdere informatie direct contact met ons op, ons telefoonnummer is 0318-651237

 

Bouwkavel?

Het bouwen van een eigen huis is voor veel mensen een droom, in Ede zijn er op dit moment meerdere locaties in de verkoop waar u deze droom kunt verwezenlijken. Zo zijn er kavels te koop op het kazerneterrein (www.veluwsepoort.eu) de Enka (www.enka-ede.nl) en in park Reehorst (www.parkreehorst.nl). Maar hoe dan verder?

Bouwbedrijf Van Ree is u graag van dienst bij de realisering van uw droomhuis op één van de kavels. Als Edes bouwbedrijf kunnen we juist op deze locatie kostenbesparend en efficiënt bouwen. Dus neem voor een vrijblijvend advies contact op. Ons telefoonnummer is 0318-651237

 

Nieuwbouw woonhuis Balgzand te Ede

Aan het Balgzand in de woonwijk Kernhem gaan wij op korte termijn starten met de nieuwbouw van een vrijstaand woonhuis. De woning is een ontwerp van architectenbureau De Jong & Lafeber uit Bennekom.