HEY!
Wij zijn op zoek naar jou! Bekijk onze vacature voor calculator/werkvoorbereider.

Over ons

Historie

Wat in 1965 begon als een eenmanszaak is uitgegroeid tot een modern en flexibel bouwbedrijf waar een hecht team dagelijks met veel plezier hun vakmanschap aan onze opdrachtgevers tonen. Zo werken wij aan de meest uiteenlopende bouwopgaves in opdracht van o.a. particulieren, bedrijven, ontwikkelaars en gemeenten.

Duurzaam & innovatief

Het ontwikkelen en bouwen van een duurzame oplossing is voor Bouwbedrijf van Ree een vanzelfsprekende attitude. Zo werken wij en zo benaderen wij iedere opgave. Kansen zien vanuit de opgave, locatie, oriëntatie en het ruimtelijk programma waarbij wij leefkwaliteit realiseren voor de toekomstige gebruikers en bewoners voor de buurt en voor de stad.

Erkend leerbedrijf

Wij investeren in mensen, zo zijn wij o.a. een erkend leerbedrijf. In samenwerking met ReVaBo Oosterbeek bieden wij jongeren een opleidingstraject aan. Zo kunnen zij leren en werken aan een mooie carrière in de bouwwereld.

Maatschappelijk betrokken

Wij bouwen aan de wereld van morgen waarbij wij de impact op de natuur en de omgeving niet uit het oog verliezen. Natuurinclusiviteit, beperken van het energieverbruik en duurzaam gebruik van materialen zijn hierin onze belangrijkste pijlers.
Als Edes bouwbedrijf zijn wij lokaal en regionaal sterk betrokken. Dit doen wij doormiddel van sponsoring van diverse culturele, recreatieve en maatschappelijke activiteiten.

Laten we samenwerken aan een nieuw project!

Kennis & vakmanschap, hard werken en plezier. Zo worden mooie ideeën goede projecten. Hoe kunnen we jou helpen?