• PlaatsVeenendaal
  • OpdrachtgeverBouwbedrijf van Ree
  • ArchitectZaak van NN
  • Bouwtijdn.n.b.

Het Watereind, een unieke plek

Wonen aan of bij het water, dat is wonen in Het Watereind. Het Watereind bestaat uit 12 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen. Het plan wordt gekenmerkt door de royale opzet, fraaie detaillering en luxe afwerking. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de groene inrichting rondom de woningen wat bijdraagt aan een aangenaam leefklimaat.

Duurzaam en klaar voor de toekomst

De woningen worden gebouwd volgens de allerlaatste BENG-normen (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Tevens worden alle woningen voorzien van extra zonnepanelen die ervoor zorgen dat het grootste deel van het stroomverbruik wordt opgewekt via zonlicht.

Wonen in Veenendaal

Dorps wonen met stadse voorzieningen dat is wonen in Veenendaal. Een jonge en ondernemende plaats, centraal gelegen met goede ontsluitingen via de A12 en openbaar vervoer. Het Watereind wordt gerealiseerd aan de zuidrand van de Veenderij in Veenendaal-oost, op nog geen 10 minuten fietsen van het levendige stadscentrum. Maar ook in Veenendaal-oost zijn alle voorzieningen aanwezig van supermarkt tot medisch centrum.De natuur ligt naast de deur, je loopt zó De Groene Grens in. Voor een rondje met de hond, een picknick in het gras of nog lekker even hardlopen.